Oblastní galerie Vysočiny v Jihlavě - Katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Wörterbuch für das Feld Thema - Teil B  

LANius


Teilen : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
, zurück

 
  << Suchen in allen Materialien - hier sind benutzte Termini : >>  
Babíček, Karel (1)
Baillet, Patrick, 1950- (1)
bajky (1)
bakalářské práce (1)
Bakičová, Luba, 1985- (1)
Balabán, Daniel, 1957- (4)
Balas, Pierre, 1939- (1)
Balaš, Zdeněk, 1904-1997 (1)
Baláž, Blažej, 1958- (1)
Balcar, Jiří, 1929-1968 (7)
Balcar, Martin, 1957- (2)
Bálek, František, 1954- (1)
Bali (Indonésie : ostrov) (1)
balkánské země (2)
Balkánský poloostrov (1)
Balšán, Václav, 1949- (3)
Balzer, Jan Jiří, 1734-1799 (1)
Baňka, Pavel, 1941- (1)
Baňková, Markéta, 1969- (1)
Banská Bystrica (Slovensko) (3)
Banská Štiavnica (Slovensko) (1)
Baran, Ludvík, 1920-2011 (1)
Baránková, Vlasta, 1943- (1)
Bardowick (Německo) (1)
barevná fotografie
barevná hudba (2)
barevné vidění (3)
barokní architektura
barokní gotika (5)
barokní grafika (1)
barokní kresba (1)
barokní literatura (1)
barokní malířství (30)
barokní sochařství
barokní umění (26)
baroko
Bárta, Tomáš, 1982- (1)
Bartlová, Milena, 1958- (1)
Bartnig, Horst, 1936- (1)
Bartoň, David, 1964- (4)
Bartoš, Břetislav, 1893-1926 (1)
Bartoš, Peter, 1938- (1)
Bartoš, Tadeusz, 1970- (1)
Bartovský, Václav, 1903-1961 (4)
Bartůněk, Arnold, 1955- (1)
Bartůněk, Jiří, 1946- (1)
barvení textilií (1)
barvířské šablony (1)
Barvitius, Viktor, 1834-1902 (3)
barvy
barvy v umění (8)
Basilejská kompaktáta (1)
Baťa, Tomáš, 1914-2008 (1)
Baťovy závody (1)
Bauer, Josef, 1934- (1)
Bauer, Michal, 1969- (1)
Bauer, Milan, 1960- (1)
Bauernfreund, Jakub, 1904-1.. (1)
Baueršíma, Zdeněk, 1934- (2)
Bauhaus (1)
Bauch, Hermann, 1929-2006 (1)
Bauch, Jan, 1898-1995 (8)
Bavorsko (Německo) (1)
Bazilika Nanebevzetí Panny.. (1)
Bazilika sv. Jiří (Praha, Č.. (1)
Bazilika sv. Prokopa (Třebí.. (3)
baziliky (3)
Bazovský, Miloš Alexander,.. (4)
Beato Angelico, 1395-1455 (2)
Bébar, Otto, 1947- (1)
Bébarová, Adéla, 1978- (1)
Bečková, Jana, 1962- (2)
Bednár, Štefan, 1909-1976 (1)
Bednář, Ivan, 1923-1993 (1)
Bednařík, Martin, 1978- (1)
Beethoven, Ludwig van, 1770.. (1)
Běh městem Jarmily Kratochv.. (1)
Běhal, Josef (1)
Belda, Jiří, 1958- (1)
Bělehrad (Srbsko) (1)
belgická grafika (2)
belgická kresba (1)
belgické malířství (7)
belgické sochařství (1)
belgické umění (1)
belgické výtvarné umění (2)
Belgie (5)
Bělík, Stanislav, 1919- (1)
Belinskij, Vissarion Grigor.. (1)
Bellotto, Bernardo, 1720-17.. (2)
Bělocvětov, Andrej, 1923-19.. (3)
Bělohlávek, František, 1924- (2)
Belohradský, Štefan, 1930- (1)
Benátky (Itálie : oblast) (1)
Benátky (Itálie) (3)
Benda, Břetislav, 1897-1983 (4)
Benda, Jan, 1897-1967 (1)
Benda, Jan, 1952- (1)
Benda, Jaroslav, 1882-1970 (1)
Benda, Jaroslav, 1949- (1)
Benda, Petr, 1968- (1)
Benda, Václav, 1948 červ. 2.. (1)
Benedikt, Josef, 1939- (1)
benediktini (2)
benediktinské kláštery (4)
benefiční akce (5)
Beneš, Bartoň Lidice, 1942- (1)
Beneš, Jaroslav, 1946- (1)
Beneš, Vincenc, 1883-1979 (4)
Beneš, Vlastimil, 1919-1981 (1)
Beneš, Zdeněk, 1929- (1)
Benešov (Benešov, Česko : o.. (1)
Benešov (Česko) (1)
Benin (1)
Benish, Barbara, 1958- (1)
Benka, Martin, 1888-1971 (3)
Bentum, Christian Philip, a.. (1)
Beráková, Olga, 1908-1996 (1)
Beran, Alex, 1923- (1)
Beran, Aljo, 1907-1990 (1)
Beran, Jaro, 1892-1962 (1)
Beran, Zdeněk, 1937- (2)
Beránek, Emanuel, 1899-1973 (1)
Beránek, Jan, 1933- (1)
Beránek, Jiří, 1945- (3)
Beránek, Libor, 1965- (1)
Berger, Jiří, 1928-1992 (2)
Berger, Jozef, 1901-1962 (1)
Bergl, Johann Wenzel, 1718-.. (1)
Berlín (Německo) (4)
Bernini, Gian Lorenzo, 1598.. (2)
Bernitz, Bruno, 1915-1987 (1)
besedy (2)
Besmáková, Jana, 1977- (1)
Besta, Pavel, 1958- (2)
Beškov, Ilija, 1901-1958 (1)
betlemáři (2)
betlemářství (3)
Betlémská kaple (Praha, Čes.. (1)
betlémy
Beutler, Miloslav, 1897-1964 (1)
Bezděčka, Pavel, 1952- (1)
Bezruč, Petr, 1867-1958 (4)
běžecké závody (1)
běžkyně (1)
Bible (1)
Bible. Nový zákon (1)
biblické studium (1)
biblické texty (2)
biblické události (1)
bibliofilie (2)
bibliografie
Bieber, Josef, 1896-1970 (1)
biedermeier (umění) (7)
Bielecki, Jiří, 1929-2000 (1)
Bienále ilustrácií (1)
Bienále užité grafiky (1)
Bigas, Jan, 1986- (1)
Bílek, Alois, 1887-1960 (1)
Bílek, František, 1872-1941
Bílek, Ilja, 1948- (1)
Bílek, Michael, 1942- (2)
Bílková, Alena, 1946- (3)
Bílkovský, František, 1909-.. (1)
Bill, Max, 1908-1994 (1)
Billeter, Silvia, 1946- (1)
Binko, Jiří, 1918-1985 (1)
biografické prózy (4)
biografické romány (39)
biografické slovníky (37)
biografie
Birchler-Suchánková, Marie,.. (1)
Bittermann, Stanislav, 1952- (1)
Bizmayer, Ignác, 1922- (1)
bižuterie (2)
Blabolilová, Marie, 1948- (6)
Bláha, Václav, 1922- (1)
Bláha, Václav, 1949- (1)
Bláha, Vlastimil, 1930- (1)
Bláha, Zdeněk, 1923- (3)
Blake, William, 1757-1827 (2)
Blaze (umělecká skupina) (2)
blaze.cz (umělecká skupina) (1)
Blažej, Jiří, 1924-2008 (2)
Blažek, Dalibor, 1974- (1)
Blažek, Jan, 1920-1981 (1)
Blažek, Michal, 1955- (1)
Blažek, Pavol, 1957- (1)
Blažíček, Oldřich, 1887-1953
Blažková-Charouzová, Hana,.. (1)
Blechen, Karl, 1798-1840 (1)
Bleyová, Oľga, 1930- (1)
Blízký východ (2)
Bobek, Jaroslav, 1925-2006 (1)
Böcklin, Arnold, 1827-1901 (3)
Boček, Antonín, 1802-1847 (1)
Bode, Wilhelm von, 1845-1929 (1)
Boettinger, Hugo, 1880-1934 (1)
Boggiani, Guido, 1861-1901 (1)
Boháč, Alois, 1885-1945 (1)
Boháč, Josef, 1890-1978 (1)
Boháč, Maxmilián, 1882-1957 (1)
Boháček, Karel, 1886-1928 (3)
Boháčová, Yvonna, 1951-1994 (1)
Bohdálková, Olga, 1940- (1)
bohémství (1)
Böhm, Svatoslav, 1934- (2)
Bohúň, Peter Michal, 1822-1.. (1)
bojovníci (1)
Bolf, Josef, 1971- (2)
Bonn (Německo) (1)
Borgia, Lucrezia vévodkyně.. (1)
Born, Adolf, 1930- (5)
Bornová, Erika, 1964- (1)
Borovičková-Podpěrová, Blaž.. (1)
Borovský, Bořivoj, 1933- (1)
Bosch, Hieronymus, 1450-1516 (3)
Boskovice (Česko) (2)
Bosna (2)
Bosna a Hercegovina (1)
Boška, Jan, 1854-1934 (1)
Boška, Jindřich, 1893-1964 (1)
Boška, Jindřich, 1931-2017
Boštík, Václav, 1913-2005
Botas (firma) (1)
Böttger, Johann Friedrich,.. (1)
Botticelli, Sandro, 1445-15.. (6)
Bouda, Cyril, 1901-1984
Boudník, Vladimír, 1924-1968 (2)
Boudníková, Věra, 1946-2012 (1)
Boucher, François, 1703-1770 (3)
Boulanger, Louis, 1806-1867 (1)
Bourdelle, Emile-Antoine, 1.. (3)
Bouzek, Michal, 1961- (1)
Brabec, Jiří, 1933-2005 (1)
Brabenec, Jaromír, 1934- (1)
Bradáček, Jiří, 1922-1984 (3)
Brandeis, Jan Adolf, 1818-1.. (1)
Brandl, Petr, 1668-1735 (5)
Braque, Georges, 1882-1963 (6)
Bratislava (Slovensko) (6)
Brauer, Arik, 1929- (1)
Braun (rod) (1)
Braun, Edmund Wilhelm, 1870.. (1)
Braun, Matyáš Bernard, 1684..
Brauner, Vladimír, 1934- (1)
Braunerová, Augusta, 1817-1.. (1)
Braunerová, Zdenka, 1858-19.. (7)
Brázda, Jiří, 1952- (1)
Brázda, Oskar, 1887-1977 (2)
Brázda, Pavel, 1926- (1)
Brázdilová, Petra, 1978- (2)
brazilská architektura (1)
brazilské výtvarné umění (1)
Brejcha, Šimon, 1963- (1)
Bretaň (Francie) (2)
Brichcínová, Dagmar, 1957- (1)
Brikcius, Eugen, 1942- (1)
britská grafika (1)
britská kresba (2)
britské malířství (3)
britské sochařství (1)
britské výtvarné umění (1)
Brno (Česko) (26)
Brno - Jihlava (Česko : žel.. (1)
Brodská, Eva, 1937- (5)
Brodská, Eva, 1963- (1)
Brodský, Jan, 1952- (1)
Brodský, Jiří, 1941- (1)
Brokoff, Ferdinand Maxmiliá.. (3)
Brömse, August, 1873-1925 (1)
Brouwer, Adriaen, ca 1605-1.. (3)
Brouwer, Bert, 1956- (1)
Brož, Josef, 1904-1980 (3)
Brož, Radek, 1967-1996 (2)
brože (3)
Brožík, Václav, 1851-1901 (9)
brožury (17)
Brtnice (Česko : řeka : obl.. (1)
Brtnice (Jihlava, Česko : o.. (1)
Brtnice (Jihlava, Česko)
Bruegel, Pieter, ca 1525-15.. (7)
Brunclík, Aleš, 1982- (1)
Brunelleschi, Filippo, 1377.. (1)
Brunner, Antonín, 1881-1957 (1)
Brunner, Vratislav Hugo, 18.. (3)
Brunová, Svatava, 1940- (1)
Brunovský, Albín, 1935-1997 (2)
Brusel (Belgie) (3)
Brychtová, Jaroslava, 1924- (1)
Březina, Otokar, 1868-1929 (3)
Březina, Václav, 1862-1906 (1)
Březinová, Lenka, 1956- (1)
Bubák, Alois, 1824-1870 (1)
Bubák, Milan, 1924-1990 (1)
Bubán, Stanislav, 1961- (2)
Bubánová, Zuzana, 1961- (1)
Bubeníček, Ota, 1871-1962 (1)
Bučánek, Alois, 1897-1945 (1)
Bučovice (zámek) (1)
Budapešť (Maďarsko) (9)
Budík, Lojza, 1888-1945 (1)
Budil, Bedřich, 1943- (1)
budovy vědeckých a odbornýc.. (1)
Bufka, Vladimír Jindřich, 1.. (1)
Bugan, Alexander, 1952- (1)
Buchlov (hrad) (1)
Bukáček, František, 1910-19.. (1)
Bukovský, Ivan, 1949- (2)
Bukvaj, František, 1936- (1)
Bulant, Josef, 1923-2014 (6)
bulharská kresba (1)
bulharské výtvarné umění (1)
Bulharsko (1)
bulletiny (4)
Buquoy, Jiří Jan Jindřich,.. (1)
Buquoyové (rod) (1)
Burdová, Marcela, 1957- (1)
Bureš, Jiří, 1948- (1)
Bureš, Miloslav, 1909-1968 (1)
Burešová, Alena, 1945- (1)
Burget, Michal, 1970- (1)
burgundská vína (1)
Burian, Karel, 1975- (1)
Burian, Zdeněk, 1905-1981 (9)
Burka, Antonín, 1896-1947 (1)
Burkhardt, Klaus, 1928- (1)
Busch, Wilhelm, 1832-1908 (1)
Buzková, Petra "Pjotra", 19.. (1)
Büchler, Pavel, 1952- (1)
bydlení (7)
Bystrianská, Eva, 1972- (2)
Bystřice nad Pernštejnem (Č.. (2)
Bystřice nad Pernštejnem (Č.. (2)
bysty (1)
byt (41)
bytová architektura (41)
bytová kultura (41)
bytová technika (28)
bytová výstavba (1)
bytové doplňky (3)
bytové interiéry (2)
bytové vybavení (3)
byty (2)
Byzanc (1)
byzantské malířství (1)
byzantské umění (4)
Bzenec (Česko) (1)
In den Klammern ist Anzahl des Vorkommens von des jeden Termins gebracht.