Oblastní galerie Vysočiny v Jihlavě - Katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Wörterbuch für das Feld Thema - Teil P  

LANius


Teilen : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Z
, zurück

 
  << Suchen in allen Materialien - hier sind benutzte Termini : >>  
Pacák, Jan Antonín, 1941-20.. (1)
Paclík Nesnídalová, Jitka,.. (2)
Pacner, Miroslav, 1938- (7)
Pacov (Pelhřimov, Česko) (5)
Pacov-oblast (Pelhřimov, Če.. (1)
Pacovská, Květa, 1928- (3)
padělatelé (3)
Paderlík, Arnošt, 1919-1999 (2)
Padova (Itálie) (1)
Padrtová, Ludmila, 1931- (2)
Padyšák, Jan, 1983- (1)
Pagáč, Milan, 1940- (1)
Pacher, Michael, ca 1435-14.. (1)
Pacherová, Michaela, 1967- (1)
Palác kultury (Praha, Česko) (1)
paláce
Palacký, František, 1798-18.. (2)
Palcr, Zdeněk, 1927-1996 (1)
Pálffy, Peter, 1899-1987 (1)
paličkování (2)
Palla, Helmut, 1958- (1)
Palla, Marian, 1953- (2)
Palladio, Andrea, 1508-1580 (1)
Palma, Petr, 1957- (1)
Paľo, Ľuboslav, 1968- (1)
Palugyay, Zolo, 1898-1935 (1)
památková péče (22)
památkové objekty (2)
Památkový ústav v Olomouci (1)
památky (40)
památné stromy (2)
Památník II. světové války.. (1)
Pamätník Slovenského národn.. (1)
Památník Terezín (1)
památníky (8)
paměti (2)
pamětní desky (5)
pamětní knihy (1)
pamětní listy (1)
Pamětní síň Emila Filly (Pe.. (2)
paměťové instituce (1)
Pánek, Pavel, 1945-2008 (1)
panelová sídliště (2)
panelové domy (1)
panenky (1)
Pangrác, Miroslav, 1924-2012 (8)
panoramatická fotografie (1)
panovníci (5)
panovnické dvory (2)
panovnické dynastie (1)
Panská Lhota (Brtnice, Jihl.. (1)
Panuška, Jaroslav, 1872-1958 (9)
Panuška, Vladislav, 1902-19.. (1)
Papčo, Štefan, 1983- (1)
papír (6)
Páral, Miroslav, 1955- (2)
Pardubice (Česko : oblast) (1)
Pardubice (Česko) (4)
parky (3)
parlament (2)
parlamentní demokracie (1)
Parléř, Petr, 1332-1399 (1)
Parmiggiani, Claudio, 1943- (1)
partnerské a rodinné vztahy (1)
partnerské vztahy (1)
partyzáni (1)
partyzánské hnutí (1)
Paříž (Francie) (9)
Pařížská komuna, 1871 (1)
Pařížská škola (5)
pasionály (2)
pasíři (1)
Pasmore, George, 1942- (1)
pastel (2)
pastely (9)
pastevectví (1)
Pastrňák, Petr, 1962- (6)
Paštéková, Dominika, 1967- (1)
Patera, Jiří, 1924-2003 (5)
patroni (2)
patronky (1)
Patterson, Iain, 1946- (1)
Paul, Alexandr, st., 1907-1.. (1)
Paul, Jan, 1956- (5)
Paulová, Hana, 1958- (2)
Paur, Jaroslav, 1918-1987 (2)
Pauzer, Karel, 1936- (6)
Pavelcová, Alice, 1974- (1)
Pavelová, Radka, 1982- (2)
Pavlíček, Jindřich Max, 197.. (1)
Pavlíček, Radoslav, 1952- (3)
Pavlík, Petr, 1945- (3)
Pavlíkov (Rakovník, Česko) (1)
Pavlovsk (Petrohrad, Rusko) (1)
Pavlů, František, 1932-2008 (1)
Pavol z Levoče, asi 1480-as.. (6)
Peca, Josef, 1923-1982 (1)
Pečený, František, 1920-1977 (1)
pečeti (2)
pečetidla (1)
Pečinka, Miloslav, 1924- (1)
pedagogové (6)
Pech-Radil, Valdemar, 1911-.. (1)
Pechánek, Miroslav, 1945- (2)
Pěchouček, Michal, 1973- (1)
Pechstein, Max, 1881-1955 (1)
Pejchal, Bořivoj, 1953- (1)
Pekař, Josef, 1870-1937 (1)
Pelc, Antonín, 1895-1967 (5)
Pelcl, Jiří, 1950- (1)
Pelhřimov (Česko : oblast) (6)
Pelhřimov (Česko : okres) (1)
Pelhřimov (Česko) (3)
Pelhřimov (zámek) (1)
Pelikán, Julius, 1887-1969 (5)
Peltan, Lubomír, 1941- (2)
Penezič, Vinko, 1959- (1)
performance (umění)
pergamenové rukopisy (3)
Perič, Milan, 1957- (1)
periodika (>99)
Permanetter, Daniel, 1977- (1)
Pernštejn (Nedvědice, Brno-.. (1)
perokresba (1)
Peroutka, Alexander (1)
Perov, Vasilij Grigorjevič,.. (2)
perská říše (1)
perské umění (2)
personální bibliografie (1)
perspektiva (umění) (5)
Perthen, Robert, 1928- (1)
Pertuisot, Thierry, 1965- (2)
peruánské výtvarné umění (1)
pěstounská péče (2)
Pešánek, Zdeněk, 1896-1965 (2)
Pešek, Kryštof, 1986- (1)
Pešek, Luděk, 1919-1999 (1)
Pešicová, Jaroslava, 1935- (2)
Pešina, Jaroslav, 1912-1992 (1)
Petera, Miloš, 1937- (1)
Peterka, František, 1920-20.. (3)
Peters, Nicole, 1973- (1)
petice (1)
Petrbok, Jiří, 1962- (6)
Petrkov (Lípa, Havlíčkův Br.. (3)
Petrohrad (Rusko)
Petrov, Pavel, 1965- (5)
Petrov-Vodkin, Kuz'ma Serge.. (1)
Petrová, Eva, 1928-2012 (1)
Petrovice (Třebíč, Česko) (1)
Pevný, Jan, 1948- (1)
Peyrer, Uta, 1939- (1)
Pfeifer, Jiří, 1959- (2)
Photographia natura (fotogr.. (2)
Piaček, Martin, 1972- (1)
Piačka, Igor, 1962- (1)
Picart, Bernard, 1663-1733 (1)
Picasso, Pablo, 1881-1973 (25)
Piekar, Pavel, 1960- (2)
Piero della Francesca, ca 1.. (2)
Piesen, Robert, 1921-1977 (3)
piety (5)
Pilař, Radek, 1931-1993 (3)
Pilařová-Kverková, Libuše,.. (1)
Pileček, Jindřich, 1944-2002 (1)
Pilz, Josef František, 1711.. (1)
Pinczehelyi, Sándor, 1946- (1)
Pinkas, Soběslav Hyppolyt,.. (3)
Pinkava, Ivan, 1961- (1)
Piňosová, Kateřina, 1973- (2)
Pinzel, mistr, 18. stol. (1)
Pirner, Maxmilián, 1854-1924 (1)
Pirosmanišvili, Niko, 1862-.. (1)
Písařík, Petr, 1968- (2)
písemné prameny (1)
písemnictví (1)
Piskač, Bedřich, 1898-1929 (1)
písmena (1)
písmo (8)
písmo v umění (2)
písně (6)
písničkářky (1)
písňové texty (4)
Pissarro, Camille, 1830-1903 (1)
Pištěk, Jan, 1961- (1)
Pištěk, Theodor, 1932- (2)
Píštělková, Lucie, 1977- (1)
Pitín, Daniel, 1977- (4)
Pitrmann, Alois, 1911-1986 (2)
Pitrová, Pavlína (1)
Pivovarov, Viktor, 1937- (3)
Plačková, Anna, 1981- (1)
plagiátorství (1)
plachetnice (1)
Placht, Otto, 1962- (4)
plakáty (25)
plakety
plány měst (1)
plastiky (1)
plasty (1)
Plátek, Štěpán, 1978- (1)
Platzer, Ignác František, 1.. (1)
Plečnik, Jože, 1872-1957 (2)
Pleiner, Vladimír, 1891-1952 (1)
Plesl, Rony, 1965- (1)
Plicka, Karel, 1894-1987 (3)
Plicková, Ester, 1928- (1)
Plieštik, Jiří, 1956- (4)
Plíhal, Ladislav, 1983- (2)
Plocek, Vilém, 1905-2001 (1)
plukovníci (1)
Plzeň (Česko)
Plzeň-oblast (Česko) (7)
Plzeňský kraj (Česko : 2000.. (3)
počítačová animace (1)
počítačová grafika (6)
počítačové programy (1)
počítačové umění (1)
počítačové zpracování obrazu (3)
poddaní (1)
Pode Bal (umělecká skupina) (1)
Podešva, František, 1893-19.. (1)
Podhorácko (Česko) (2)
Podhrázský, Stanislav, 1920.. (1)
Podhrázský, Stanislav, 1921.. (3)
Podkrkonoší (Česko) (1)
Podlažice (Chrast, Chrudim,.. (1)
Podloucký, Alois, 1890-1965 (3)
Podmol, Jaroslav, 1925-1995 (2)
podnikání (1)
podnikatelé (2)
podpora umění (1)
Podrázský, Roman, 1943-2001 (4)
Podrecca, Boris, 1940- (1)
Podřipsko (Česko) (1)
Podyjí (Česko) (3)
podzim (1)
Podzimek, Josef, 1937- (1)
poetismus (3)
poezie (71)
poezie v próze (1)
Pöggstall (Rakousko) (1)
pohádkové postavy (2)
pohádky (8)
Pohleď (Česko) (1)
Pohledec (Nové Město na Mor.. (1)
pohlednice (5)
pohlednice kulturních památ.. (1)
pohlednice uměleckých děl (2)
Pohribný, Arsén, 1928-2012 (1)
pohřebiště (1)
pohřební obřady (1)
pointilismus (umění) (4)
pojednání (8)
Pojer, Stanislav, 1931- (7)
Pojizeří (Česko) (1)
poklady (1)
Pokorná, Magdalena, 1957- (1)
Pokorný, Jaroslav, 1903-1969 (1)
Pokorný, Karel, 1891-1962 (5)
Pokorný, Martin, 1955- (1)
Pokorný, Tomáš, 1992- (1)
Pokorný, Vladimír, 1923- (1)
Pokorný, Zdeněk, 1909-1984 (2)
Poková, Michaela, 1955- (1)
pokračující informační zdro.. (5)
Polabí (Česko) (1)
Polách, Miroslav, 1980- (5)
Polák, Jiří, 1947- (1)
Polanský, Jaroslav, 1909-19.. (2)
Polcar, Miloslav, 1947- (2)
Polcar, Tomáš, 1973- (2)
polemiky (3)
Polenov, Vasilij Dmitrijevi.. (1)
Poliánová, Milada, 1954- (1)
Police (Třebíč, Česko) (1)
Poličanský, Pavel, 1943- (1)
Polička-oblast (Česko) (1)
politici (3)
politická perzekuce (1)
politické dějiny (1)
politické karikatury (2)
politické soudní procesy (1)
politika (29)
politika a vláda (2)
Pollág, Peter, 1958- (1)
Polná (Jihlava, Česko) (9)
Polonský, Marián, 1943- (1)
polská architektura (2)
polská grafika (8)
polská kresba (1)
polská literatura (1)
polské malířství
polské sochařství (2)
polské umění (1)
polské výtvarné umění
Polsko (21)
polygrafie (4)
polychromie (2)
pomníky (17)
Pompeje (Itálie) (1)
Poncar, Jaroslav, 1945- (1)
Pončák, Dušan, 1941- (1)
pop art (3)
Popaja, Aldin, 1971- (1)
populárně-naučné časopisy (1)
populárně-naučné publikace (27)
populární hudba (1)
porcelán (23)
porcelánky (2)
Porš, Gustav, 1888-1955 (1)
portály (architektura) (1)
portrét (2)
portrétní fotografie (9)
portrétní kresba (3)
portrétní malířství (9)
portrétní miniatury (2)
portrétní sochařství (3)
portréty (58)
Posázaví (Česko) (2)
Poslední večeře (1)
Pospíšil, Jan, 1952- (4)
Pospíšil, Josef, 1955- (1)
Pospíšil, Václav, 1930- (1)
Pospíšilová, Marcela, 1967- (1)
postimpresionismus (umění) (6)
Postl, Karel, 1769-1818 (1)
postmoderní společnost (1)
postmoderní umění (1)
postmodernismus (2)
Postupim (Německo) (1)
posvátná místa (1)
pošta (1)
poštovní známky (18)
Pošvic, Miroslav, 1959- (2)
Poussin, Nicolas, 1594-1665 (2)
poutní místa (5)
Považská galéria umenia v Ž.. (1)
pověsti (5)
povídky (1)
povrchové úpravy materiálů (1)
pozlacování (4)
poznámky (4)
poznání (1)
pozvánky (1)
práce (2)
práce s mládeží (1)
práce s počítačem (1)
pracovní listy (9)
pracovní prostředí (3)
pracovní sešity (5)
Praha (Česko) (>99)
Praha 6 (Česko) (1)
Praha Graphic (2. : 1994 :.. (1)
Praha Graphic (3. : 1997 :.. (1)
Praha-oblast (Česko) (2)
Prachatická, Vlasta, 1929- (1)
prameny (1)
pranostiky (1)
Prantl, Karl, 1923- (1)
prapory (2)
Prášil, Jaroslav, 1946- (1)
Prätorius, Ludwig Max, 1813.. (1)
pravěk (18)
pravěká společnost (1)
pravěké umění (7)
právo a náboženství (1)
pravopis (1)
pravopisná pravidla (1)
prázdninové kurzy (1)
Pražák, Marek, 1964- (2)
Pražské jaro (1968 : Českos.. (1)
Pražský hrad (4)
Pražský hrad. Obrazárna (2)
Preclík, Mojmír, 1931-2001 (3)
Preclík, Vladimír, 1929-2008 (7)
Preisler, Jan, 1872-1918
Preisler, Jan, 1872-1918. P.. (1)
Preisler, Jan, 1872-1918. P.. (1)
Preisner, Pavel, 1970- (1)
Preissig, Vojtěch, 1873-1944 (5)
Preissler, Evín, 1953-2002 (1)
Prekop, Rudo, 1959- (1)
Premio internacional dibujo.. (1)
premonstráti (1)
premonstrátské kláštery (1)
Preslová, Míla, 1966- (2)
prezentace uměleckého díla (6)
prezidenti (1)
Pribiš, Rudolf, 1913-1984 (2)
Prigge, Maria-Elisabeth, 19.. (1)
Primaciálny palác (Bratisla.. (1)
primitivní umění (1)
Prodělal, Josef, 1947- (1)
prognózy (1)
programy a projekty (3)
Procházka, Antonín, 1882-19..
Procházka, František Xaver,.. (1)
Procházka, Jaromír, 1937- (1)
Procházka, Tomáš, 1977- (1)
Procházková, Linka, 1884-19.. (1)
projektory (2)
projekty (4)
projevy (6)
Prokop, August, 1838-1915 (2)
Prokop, Zdeněk, 1934- (1)
Prokopcová, Eva, 1948- (3)
Prokůpek, Bohumír, 1954-2008 (1)
Proměna (umělecká skupina) (1)
propagační publikace
propaganda (1)
prostírání stolů (1)
prostor (architektura) (1)
prostor (umění) (5)
Prostor Zlín (sympózium) (1)
prostorové vnímání (1)
Prošek, Josef, 1923-1992 (1)
Prošek, Miroslav, 1929-1988 (1)
protestantské církve (1)
protestantští duchovní (1)
protifašistický odboj (1)
Prousch, Gilbert, 1943- (1)
Provazník, Jan, 1901-1978 (1)
Provence (Francie) (1)
próza (37)
Prud'hon, Pierre Paul, 1758.. (1)
Prucha, Jindřich, 1886-1914
Prukner, Štefan, 1931- (1)
průmysl (3)
průmyslníci (2)
průmyslové stavby (2)
průmyslový design
průvodce (42)
první světová válka (1914-1.. (7)
Přáda, Karel, 1980- (1)
přátelé a spolupracovníci (2)
přednášky (21)
předškolní výchova (1)
přehled výstav (1)
přehledy
přehlídky (1)
překladatelé (3)
překladové slovníky (9)
překlady z angličtiny (1)
překlady z francouzštiny (2)
přemalby (1)
Přemysl Otakar II., český k.. (1)
Přemyslovci (rod) (3)
Přemyslovský hrad (Olomouc,.. (2)
Přemyslovský krucifix (4)
Přerov (Česko) (1)
příběhy (7)
Přibík, Jindřich, 1944- (1)
Příbram-oblast (Česko) (1)
Přibyl, Lubomír, 1937- (3)
Přibyslav (Havlíčkův Brod,.. (5)
Přibyslav (Havlíčkův Brod,.. (1)
Přibyslavice (Třebíč, Česko) (1)
Příhoda, Jiří, 1966- (1)
Přikryl, Richard, 1906-1978 (4)
Přikryl, Zdeněk, 1928- (1)
Přindiš, Oskar, 1947- (1)
případové studie (1)
příroda (25)
přírodní kámen (1)
přírodní materiály (5)
přírodní památky (2)
přírodní zajímavosti (5)
příručky (>99)
přírůstky (2)
přísloví a rčení (1)
příspěvkové organizace (1)
psychologie dítěte (1)
psychologie umění (6)
ptáci (3)
Ptáček, Jiří, 1949- (1)
public art (1)
publicisté (1)
publikace (3)
publikace pro děti (18)
publikace pro mládež (4)
půdy (1)
Pucherna, Antonín, 1776-1852 (1)
Pucherna, Karel, 1945- (1)
Puchnarová, Dana, 1938- (2)
Puchová, Hana, 1966- (5)
Puchýř, Bohumil, 1914-1985 (1)
Puchýř, Rudolf, 1909-1987 (3)
Pukl, Vladimír, 1896-1970 (1)
purismus (1)
Purkrábková, Hana, 1936- (3)
Purkyně, Jan Evangelista, 1.. (1)
Purkyně, Karel, 1834-1868 (4)
Purmerend (Nizozemsko) (4)
Puškin, Aleksandr Sergejevi.. (2)
pušky (1)
pyramidy (1)
Pyšely (Česko) (1)
In den Klammern ist Anzahl des Vorkommens von des jeden Termins gebracht.