Západočeská galerie v Plzni - katalog Clavius
Hlavní stránka katalogu
Main page
Hauptseite des Kataloges
Hlavná stránka katalógu

Rejstřík pro pole Téma - část Pe-Pi  

LANius


Části : 1-9 A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
, zpět

Pro pomalé spojení : P-Pč, Pe-Pi, Pl-Po, Pr, Př-Py
  << Vyhledávat ve všech dokumentech - zde jsou použité termíny : >>  
Peca, Jiří, 1952- (1)
Peca, Josef, 1923- (2)
Pecenová, Elena, 1994- (1)
Pecka, Svatoslav, 1956- (1)
Pecl, Jiří, 1950- (1)
Pécs (Maďarsko) (1)
Pécs (Maďarsko). Janus Pann.. (1)
Pécsigalerii : Pécs : 2006 (1)
Peczenko-Srzednicka, Olga (1)
péče o krajinu (7)
Pečinka, František, 1869-19.. (4)
Pečinka, Miloslav, 1924- (1)
Pedagogická fakulta v Hradc.. (2)
Pedagogická fakulta v Plzni (1)
Pedagogické muzeum J. A. Ko.. (1)
pedagogický institut (1)
pedagogika (3)
pedagogové (9)
Pedálová, Josefa, 1781-1831 (1)
Pedersen, Knut, 1859-1952 (1)
Pedzemná-Suchardová, Anna,.. (1)
Peeters, Bonaventura, 1614-.. (2)
Pecha, Pavel, 1962- (1)
Pecháček, Vladimír (1)
Pechánek, Miroslav, 1945- (3)
Pechar, Vladimír, 1931- (2)
Peche, Dagobert, 1887-1923 (1)
Pechmann, Peter, 1943- (1)
Pěchouček, Michal, 1973-
Pechstein, Max, 1881-1955 (4)
Pechwitz, Franz Karl, 1913- (1)
Peithner von Lichtenfels, E.. (3)
Peithner, Rudolf (1)
Pejčoch, Jaroslav (1)
Pejchal, Bořivoj, 1953- (1)
Pekař, Josef (1)
pekařství (1)
Pelc, Antonín (1895-1967) (1)
Pelc, Antonín, 1895-1967 (30)
Pelc, Jan, 1949- (1)
Pelcl, Jiří, 1950- (2)
Pelcová, Jindra, 1931- (2)
Pelechová, Eva (1)
Pelikán, František, 1948- (4)
Pelikán, Jaroslav, 1937- (1)
Pelikán, Jaroslav, 1943- (1)
Pelikán, Jiří, 1923-1996 (1)
Pelikán, Štefan, 1935- (1)
Pelíšek, Alexander, 1889-19.. (1)
Pelíšek, František, 1896-19.. (1)
Pellegrini, Giovanni Antoni.. (3)
Peloušek, Václav, 1988- (1)
Pelz, Amandus, 1812-1841 (1)
Penck, A. R., 1939- (1)
Pencz, Jörg (1)
Penfield, Edward, 1866-1925 (1)
Penilo, Pedro, 1964- (1)
Penková, Lída, 1947- (1)
Penne, Olivier de, 1831-1897 (1)
Pennell, Joseph (1)
Penone, Giuseppe, 1947- (1)
Penther, Daniel, 1837-1887 (1)
Pepe, Dita, 1973- (4)
Pepper, George Douglas, 190.. (1)
Péraltéová, Lotus, 1862-1953 (1)
Perdios, Kypros, 1942- (1)
Pereda, Antonio de, 1611-16.. (1)
Perego, Daniela, 1961- (1)
Pereles, Ignác, 1823-1893 (1)
Perelle, Gabriel, 1603-1677 (1)
Pérez, Joseba Muruzábal (1)
performance (2)
performance (umění) (7)
Pergler, Tomáš, 1960- (3)
Perglerová, Eliška, 1987- (1)
Péri, László (1)
Peri, László, 1899-1967 (1)
Perič, Milan, 1957-
Perilli, Achille, 1927- (1)
periodika (2)
Perjovschi, Dan (1)
Perjovschi, Dan, 1961- (1)
Perkins, Christopher, 1891-.. (1)
Perlmutter, Izsák, 1866-1932 (1)
Perlott-Csaba, Vilmos, 1880.. (1)
Permanent Representation of.. (1)
Permanetter, Daniel, 1977- (2)
Permeke, Constant, 1886- (1)
Permeke, Constant, 1886-1952 (1)
Perneczky, Géza, 1936- (2)
Pernica, Vojtěch, 1886-1977 (1)
Pernicová, Klára, 1985- (1)
Pernicová, Zuzana, 1987- (1)
Pernot, Francois Alexandre,.. (1)
Perolt (1)
Peroutka, Alexander, 1975- (1)
Peroutka, Alexandr, 1975- (1)
Perozeni, Michéle, 1945- (1)
Perret, Auguste, 1874-1954 (1)
Perret, Claire, 1986- (1)
Perrier, Alexandre, 1862-19.. (1)
Perrin, Jacki, 1943- (1)
Perrin, Martine, 1949- (1)
Persanová, Milada, 1906- (1)
personální bibliografie (5)
perspektiva (umění) (1)
Pertbok, Jiří, 1962- (1)
Pertemov, Aleksandar, 1978- (1)
Peruc (Česko) (1)
Peruc. Pamětní síň Emila Fi.. (1)
Perugini, Gabrielle, 1940- (1)
Perugino, ca 1446-1523 (3)
Perugino, Pietro, ca 1446-1.. (3)
Perůtka, Ladislav, 1928- (1)
Peruzzi, Baldassare, 1481-1.. (1)
Peryer, Peter, 1941- (1)
perzekuce (1)
Peřina, Karel, 1948- (2)
Peřina, Václav, 1907-1979 (2)
Peřinová, Anna, 1985- (1)
Pesch, Miroslav, 1954- (1)
Peschek, Karel Justus Ludví.. (1)
Peschel, Gottlieb, 1798-1879 (1)
Peschel, Johannes, 1931- (1)
Peschina, Wenzel (1)
Pesne, Antoine (1)
Pesne, Antoine, 1683-1757 (1)
Peszko, Wojciech (1)
Peszko, Wojciech, 1962- (1)
Pešánek, Zdeněk, 1896-1965 (9)
Pešat, Zdeněk (1)
Pešek, Jaroslav, 1923- (4)
Pešek, Kryštof, 1986- (1)
Pešek, Luděk, 1919-1999 (2)
Pešek, Richard, 1954- (1)
Pešicová, Jaroslava, 1935-
Pešina z Čechorodu, Jan Ign.. (1)
Pešková, Barbora, 1983- (1)
Pešta, Daniel (1)
Pešta, Daniel, 1959- (1)
Pešťák, Jan (2)
Pešťák, Jan, 1910- (2)
pet art (1)
Peter, Emanuel Thomas, 1799.. (1)
Petera, Miloš, 1937- (4)
Peterka, František, 1920- (8)
Peterka, Milan, 1930- (3)
Peterková, Jana, 1966- (1)
Peters, Herbert, 1925- (1)
Peters, Nicole, 1973- (1)
Peters, Otto, 1882- (1)
Peters, Otto, 1882-1970 (1)
Peters, Ralf (1)
Petersen, Anna Sophie, 1845.. (1)
Petersen, Carl Olof, 1880-1.. (1)
Petersen, Lene Adler, 1944- (1)
Petersen, Sibylle, 1951- (1)
Petersenová, Adelheid, 1878.. (1)
Peterssen, Eilif, 1852-1928 (1)
Pětiletá, Petra, 1978- (1)
Petitjean, Edmond Marie, 18.. (2)
Petlevski, Ordan, 1930- (1)
Petö, János, 1940- (2)
Petr Veselý, 1953- (1)
Petr, Jakub (1)
Petr-Raner, K. (1)
Petráš, Alojz, 1934- (1)
Petráš, Viktor, 1989- (1)
Petrášová, Jitka, 1981- (1)
Petrbok, Jiří, 1962-
Petrek, Michal, 1922- (1)
Petri, Bernhard (Bernát), 1.. (1)
Petri, Gerhard, 1940- (1)
Petrlák, Karel (1)
Petrlík, Ondřej (1)
Petrohrad (Rusko) (1)
Petronell-Carnuntum : 2011/.. (1)
Petroš, Otakar, 1924- (1)
Petrov Karagiozov, Angel, 1.. (1)
Petrov, Jan, 1985- (1)
Petrov, Pavel, 1965- (1)
Petrov, Vasilij Grigorjevič.. (1)
Petrov-Vodkin, Kuzma, 1878-.. (1)
Petrová, Eva, 1928- (1)
Petrová, Jana, 1969- (1)
Petrovan, Bedřich, 1906-1986 (1)
Petrovan, Bedřich, 1908- (2)
Petrovická, Jiřina (1)
Petrovič, Gradimir, 1935-20.. (1)
Petrowsky, Wolfgang, 1947- (1)
Petrusov, Georgij (1)
Petrželka, Jaroslav, 1931- (1)
Petrželka, Jaroslav, 1938-
Petříček, Tomáš, 1975- (6)
Petříčková, Alena, 1950- (1)
Petřík, Miroslav, 1959- (1)
Petřík, Zdeněk, 1934- (1)
Petříková-Pavlíková, Milada.. (1)
Petřivý, Tomáš (1)
Pettenkofen, August von, 18.. (4)
Pettenkoffer, August Karl X.. (1)
Petter, Anton, 1781-1858 (1)
Petter, Franz Xaver, 1791-1.. (1)
Pettibon, Raymond (1)
Petzet, Hermann, 1860-1935 (1)
Petzold, Dietmar, 1940- (1)
Peuckert, Leopold (1)
Peuker, Wolfgang, 1945- (2)
Peuker-Krisper, Annette, 19.. (1)
pěvecké sbory (1)
Pevsner, Antoine (1)
Pevsner, Antoine, [1884(188.. (1)
Pevsner, Antoine, 1884-1962 (1)
Peyer, Uta, 1939- (1)
Peyrer, Uta, 1939- (1)
Pezoldová, Friederike, 1945- (2)
Pfabigan, Christian (1)
Pfaltz, August, 1859-1917 (1)
Pfalz, Severin 1796- (1)
Pfalz, Severin, 1796-? (1)
Pfannenschmid, Martha, 1900- (1)
Pfeffel, Johann Andreas, 16.. (1)
Pfefferkorn, Ingeborg, 1941.. (1)
Pfeifer, Uwe, 1947- (1)
Pfeiffer, Jan (1)
Pfeiffer, Jan, 1984- (3)
Pfeiffer, Josef, 1864-1915 (1)
Pfeiffer, Julius, 1897-1922? (1)
Pfister, Hanni, 1910-1992 (1)
Pflaumann, Volker, 1938- (1)
Pforr, Franz, 1788-1812 (2)
Phamthi, Hai, 1965- (1)
Phase (2)
Philippi, Giovanni Maria, a.. (1)
Philippi, Robert, 1877-1959 (1)
Philippot, Charles Louis, 1.. (1)
Philippot, Karl (1)
Philipsen, Theodor, 1840-19.. (1)
Phillips, Walter Joseph, 18.. (1)
Photographik (časopis) (1)
Pchálek, Theodor, 1904- (1)
Pchálek, Theodor, 1904-1992 (3)
Pchalková, Tereza (1)
Piaček, Martin, 1972- (2)
Piazzetta, Giambattista, 16.. (2)
Picabia, Francis (2)
Picabia, Francis, 1879-1953 (4)
Picasso, Pablo, 1881- (1)
Picasso, Pablo, 1881-1973 (23)
Piccard, Leon, 1843-1917 (1)
Piccart, Bernard, 1673-1733 (1)
Piccinini, Patricia, 1965- (1)
Picek, Stanislav, 1945- (1)
Picelj, Ivan (1)
Picelj, Ivan, 1924- (1)
Pickenoy, Nicolaes Eliasz (1)
Picture Gallery of Prague C.. (2)
Piddingtonová, Helen, 1931- (1)
Piekar, Pavel, 1960- (9)
Piepenhagen, August (1)
Piepenhagen, August Bedřich.. (21)
Piepenhagenová, Charlotta,.. (4)
Piepenhagenová, Louisa, 182.. (2)
Piepenhagenová-Weyrother-Mo.. (4)
Piermarini, Bruce, 1953- (2)
Piero della Francesca, ca 1.. (3)
Piero di Cosimo, 1462-1522 (4)
Piero di Giovanni, ca 1370-.. (3)
Piero di Lorenzo, 1462-1522 (4)
Pieroni, Giovanni (1)
Pierre-Quint, Léon, 1895-19.. (1)
Piesen, Robert, 1921-1977 (23)
Pieta Přeštická (1)
Pieter Claesz., 1597/98-1660 (1)
Pieterszoon, Gerrit, 1566-1.. (1)
Pietrek, Tomasz (1)
Pietro da Cortona, 1596-1669 (1)
Pietro di Christoforo Vannu.. (3)
Pietrowiec, Anna, 1909- (1)
Pietsch, Josef (Jost), 1896.. (1)
Pietsch, Olaf, 1947- (1)
Pietsch, Otto, 1895-1984 (1)
Pietschmann, Günther, 1947- (1)
Pietzner, Carlo, 1915-1986 (1)
Piglhein, Bruno, 1848-1894 (3)
Pignoni, Simone, 1611-1698 (1)
Pich, Petr (1)
Pícha, Ladislav (2)
Píchal, Ivan, 1959- (1)
Pichet, Roland, 1936- (1)
Pichl, Alois Ludwig (Luigi).. (1)
Pichl, Ladislva, 1923- (1)
Pichler, Johann Peter, 1765.. (1)
Pichler, Karol, 1957- (2)
Pikelnyj, Robert Matvějevič.. (1)
Pikhartová, Olga Theofila,.. (1)
Pilař, Jan, 1917-1996 (1)
Pilař, Radek (1)
Pilař, Radomil, 1931- (2)
Pilař, Tomáš, 1963- (1)
Pilař, Tomáš, 1979- (2)
Pilařová, Iveta (1)
Pilařová, Lenka, 1972- (2)
Pileček, Jindřich, 1944- (3)
Pilghein, Bruno (1)
Pilchowitz, Řehoř, ?-1669 (1)
Piller, Peter (1)
Pilná, Milena, 1923- (1)
Pilon, Veno, 1896-1970 (1)
Piloty, Carl Theodor von, 1.. (6)
Piloty, Carl von, 1824-1886 (1)
Piloty, Ferdinand, 1766-1844 (1)
Piloty, Ferdinand, 1828-1895 (2)
Pils, Carmen Anutza, 1981- (1)
Pils, Ioana-Carmen (1)
Pilz, Jan Sarkander, 1743-p.. (1)
Pilz, Josef František, 1711.. (1)
Pilz, Vincenc, 1816-1896 (1)
Pinacoteca del Castello : M.. (1)
Pincehelyi, Sándor, 1946- (1)
Pinczehelyi, Sándor, 1946- (1)
Pink, Jakub Antonín, po 169.. (1)
Pinkas (1)
Pinkas, Soběslav (1)
Pinkas, Soběslav Hippolyt (.. (1)
Pinkas, Soběslav Hippolyt,.. (6)
Pinkas, Soběslav Hyppolyt,.. (6)
Pinkava, Ivan, 1961-
Pinkava, Josef, 1919- (1)
Pinnis, Rudolfs, 1902-1982 (1)
Pintal, Przemek, 1965- (1)
Pinterová, Renáta (1)
Pintori, Giovanni, 1912- (1)
Pinzel, Johann Georg, kolem.. (1)
Piombo, Sebastiano del, 148.. (1)
Piombo, Sebastiano del, ca.. (2)
Piotrowicz, Edmund, 1915- (1)
Piotrowski, Antoni, 1853-19.. (1)
Piotrowski, Miroslaw (1)
Piotrowski, Miroslaw, 1942-.. (1)
Pippel, Otto, 1878-1960 (1)
Piranesi, Giovanni Battista.. (4)
Piretti, Giancarlo, 1940- (1)
Pirchan, Emil, 1884-1957 (2)
Piringer, Benedikt, 1780-18.. (1)
Pirner, Max, 1854-1924 (2)
Pirner, Maxmilián, 1854-1924 (29)
Pirnitz (Jihlava, Česko) (1)
Pisano, Andrea, 1270-ca 1348 (1)
Pisano, Niccolo, ca 1215-ca.. (1)
Pisano, Nicola, ca 1215-ca.. (1)
Pisarek-Niemirska, Renata,.. (1)
Písařík, Petr, 1968- (7)
Písaříková, Karin (1)
Písecký (Liška), Josef, 187.. (1)
Písecký, Jaroslav, 1878-1954 (1)
Piseddu, Raffaele, 1969- (1)
Písek (Česko) (1)
písemná pozůstalost (3)
písemné prameny (1)
písemnictví (1)
písemný projev (1)
Piskač, Bedřich, 1898-1929
Piskáček, Vladimír, 1929- (1)
Pisklák, Libor, 1962- (2)
Piskorska, Katarzyna, 1938- (1)
písmena (1)
písmo
Písmo svaté Nového zákona (2)
Písmo svaté Starého zákona (1)
písmo v umění (1)
písně lidové (2)
písničky (1)
Pissarro, Camille, 1830-1903 (4)
Pissarro, Lucien, 1863-1944 (1)
Pistoletto, Michelangelo, 1.. (2)
Pistorius, Sebastian Josef,.. (1)
Píšková, Naděžda, 1934-1999 (1)
Píšová, Alžběta (1)
Pištěk, Jan, 1961 (1)
Pištěk, Jan, 1961- (6)
Pištěk, Theodor, 1932- (24)
Píštělková, Lucie, 1977- (2)
Piťhová-Roškotová, Helena (1)
Pitín, Daniel, 1977- (4)
Pitr, Jiří, 1935- (1)
Pitrová-Pulmannová, Klotild.. (1)
Pitřík, Přemysl, 1959- (2)
Pitter, Emil, 1887-1943 (1)
Pitteri, Marco Alvise, 1702.. (1)
Pittermann Longen, Emil Art.. (5)
Pittermann Longen, Emil Art.. (8)
Pittman, Lari (1)
Pittoni, Giovanni Battista,.. (2)
Pitz, Hermann, 1956- (1)
Pitzen, Marianne, 1948- (1)
Pitzner, Max Joseph, 1855-1.. (1)
pivovar (1)
pivovarnictví (1)
Pivovarov, Viktor, 1937- (6)
pivovary (4)
Pixis, Theodor, 1831-1907 (1)
V závorkách je uveden počet výskytů každého termínu.